Sexleksaker så som rabbitvibrator

Multifunktionella rabbitdildos eller även kända som rabbitvibrator är en av de mest populära och bästsäljande typerna av dildos och sexleksaker i allmänhet. Det som skiljer dem från andra är närvaron av en klitorisstimulator.

Förutom dubbel stimulering av klitoris och vagina är den huvudsakliga penetrerande delen rörlig och roterande, vilket bara kan ge dig ännu mer nöje.

För att nå en otrolig orgasm krävs både extern och intern stimulering – något som rabbitdildos gör bra. Deras namn kommer från formen och särskilt likheten mellan klitorisstimulatorn och rabbitöron.

rabbitdildosnas popularitet påverkas starkt av hitserien Sex and the City.

Alla rabbitdildos från Snorbilligt.se levereras med gratisbatterier (AA och AAA) och ett paket smörjmedel så att du kan njuta av dem direkt efter mottagandet. Leverans är 100% diskret, eftersom kuriren inte vet exakt vad som ger dig och inte heller nämns namnet på webbplatsen någonstans.

Vilka funktioner har rabbitdildos?
Var och en av enheterna har sina egna individuella egenskaper. Gemensamt för dem är att de förutom penetration lyckas stimulera en annan erogen zon. I vissa fall stimuleras G-punkten och i andra klitoris.

Detta händer när den vibrerande fallusen tränger in i kvinnans vagina.

Roterande huvud – några av modellerna är gjorda med ett sådant huvud, vilket ger dig möjlighet att justera rotationsgraden efter dina personliga behov och preferenser. Du är nog medveten om att G-punkten är källan till orgasmer, vilket stimuleras av en mild beröring. Det är detta roterande huvud som lyckas röra vid det så att du känner ett högsta nöje, vars existens du inte ens föreställde dig.
Klitorisstimulatorer – inte en liten andel kvinnor kan bara uppleva en klitorisorgasm. Detta berövar dem dock något mycket viktigt i deras sexuella förhållande med sin partner, nämligen att bevittna en klimatupplevelse. dildos med en klitorisstimulatorfunktion är en riktig gåva för denna del av damerna.
Materialet som används för att göra vuxna leksaker går igenom exakt och noggrant urval. Inte en liten del av dem är tillverkade av medicinsk silikon av hög kvalitet. De flesta av dem är helt vattentäta. Deras underhåll tar nästan ingen tid. Allt de behöver är de kraftfulla batterierna vi har tagit hand om.